Продукти

Татустикери

Основния асортимент, който към настоящия момент се подържа на нашите машини е следния:

  • ТАТУСТИКЕРИвременна татуировка, която се поставя на кожата,тип ваденка – нов продукт в България от 2009г., но към днешна дата много популярен и търсен в цялата стран. В момента този продукт се реализира с огромен ръст на продажби. Предлагат се в многообразна палитра от стилове и модели.

Приложение

Други продукти

  • 3D пъзел – детска играчка тип „направи си сам” предлага се в размер на кредитна карта с предварително изрязани и оцветени елементи, които следва да се сглобят за да се получи готов 3D модел.Този продукт също беше нов за българския пазар и в момента се реализира с умерен ръст на продажби.
  • Трансформиращо се яйце – детска играчка във форма и размер на яйце, която се трансформира в динозавър или друго животно.Този продукт също беше нов за българския пазар и в момента се реализира с умерен ръст на продажби.
  • Гумени топчета – гумените топчета са популярен продукт на пазара, като се предлагат различни размери, а от март 2014г. фирмата предлага гумени 3D-топчета – малко/ф-32мм/ и голямо/ф-45мм/. Тези продукти в момента се реализират с добър ръст на продажби на месечна база.
  • Играчки в капсули – много разнообразни дребни играчки поставени в капсула, които се разнообразяват редовно. Предлагат се предимно нови продукти, които задържат интерес по-дълго. В момента са хит лазер-пръстен – светещо фенерче, което се поставя като пръстен на ръка.Тези продукти се реализират много добър ръст, но в зависимост от предлагането на различни продукти.
  • Футболна топка – нов продукт, с размер на топка за тенис, изработен от порест лек материал в шест различни цвята.Постоянно актуален продукт с много добър ръст на продажби.

Произход на предлагания асортимент:

Основен доставчик на машините, предлаганите играчки и татустикери е фирма “LUCA srl” Италия, чрез лицензирания си дистрибутор за България фирма „БРАЯН КОМЕРС” ООД гр. Бургас. “LUCA srl” Италия /http://www.lucasrl.it/ e най-големия производител на машини и продукти за забавление в Европа. Машините се произвеждат в Италия, а играчките и татустикерите в Китай под постоянен контрол от “LUCA srl” Италия. Всички предлагани играчки притежават съответните сертификати.Ето част от тях:

  • Сертификат № HY/2008/90344 издаден от SGSMECHANICAL&HARDGOODS LAB.
  • Сертификат № V 1251 издаден от INSTITUTO ITALIANO SICUREZZA DEL GIOCATTOLI
  • Сертификат № 001701/2008 издаден от INSTITUTO ANALITICO TUSCANESE
  • Сертификат № 0530.4/2004 издаден от INSTITUTO ANALITICO TUSCANESE